Soutěž o interaktivní Včelku Emotibee

   Soutěž o interaktivní Včelku Emotibee od firmy Chicco je tu! Pokud hledáte hračku, která vaše dítě nejen pobaví, ale také rozvíjí jeho emocionální inteligenci a motoriku, pak je Emotibee tou správnou volbou. A co je nejlepší? Tuto skvělou hračku můžete vyhrát!

Jak se zúčastnit soutěže? Stačí sledovat Instagram nebo Facebook Zlaté Žirafy a napsat nám do komentářů pod soutěžním příspěvkem, jaké je vaše nejoblíbenější roční období. Pokud chcete pomoci s rozšířením této soutěže, můžete do komentáře označit kamaráda, kterému by se tato hračka mohla také líbit.

Výherce bude vylosován a oznámen na sociálních sítích Zlaté Žirafy za 14 dní. Pokud chcete získat více informací o soutěži, navštivte náš web na adrese zlatazirafa.cz.

Ale co je to za hračku, kterou můžete vyhrát? Emotibee je elektronická včelka, která pomáhá dětem rozvíjet jejich emoční inteligenci a motoriku. Otočením obličeje včelky se změní na jednu ze čtyř emocí: radost, strach, hněv nebo smutek. Každá emoce je spojena s výrazem obličeje, barvou, zvuky a melodiemi, což dětem pomáhá poznat a pojmenovat jejich vlastní emoce. Kromě toho jsou na povrchu křídel různé textury, které pomáhají dětem rozvíjet jejich motoriku. Zvukové efekty lze samozřejmě vypnout, a svícení je jemné a přizpůsobené věku dítěte. A co je nejdůležitější pro české rodiče, Včelka Emotibee je namluvená česky.

Tak neváhejte a zúčastněte se soutěže o tuto skvělou hračku pro vaše dítě. Přejeme všem hodně štěstí!

Odkazy:

Facebook
Instagram 

Podmínky soutěže

Jeden účet  může dát pouze jeden hlas (Možno hlasovat zároveň na Instagramu a Facebooku)
Soutěž probíhá od 19.4.2023 do 3.5.2023 23:59. Komentáře po vypršení nebudou již platné a nebude na ně brán zřetel
Vyhlášení soutěže proběhne dne 4.5.2023. Vyhlášení soutěže bylo z důvodu velké firemní nemocnosti na 11.5.2023. v 19 hod. Děkujeme za pochopení
Vyloučen bude ten výherce, který nesplnil podmínky soutěže tedy sledování stránky (Facebook nebo Instagram)