Soutěžte s žirafou

Letní měsíce oslav jsou tady

 
Zdravíme všechny, kdo čtou tyto řádky. Měsíce příprav a inovací nás posunuli k psaní tomuto blogu za což jsme moc rádi, že vám můžeme touto cestou předat novinky, informace, co nás těší, co nám dělá radost, že tuto práci děláme.
Zlatá Žirafa je tu již pátým rokem a již mnoho z vás ví, že jedná o ryze českou firmu z Klatov, která se věnuje obchodu úplně jinou formou než supermarkety. Snažíme se pečlivě vybírat pro vás kvalitní, zajímavé a hlavně trendy produkty, tak aby byly přístupné jak lidem z Klatov tak nově na našem nejnovějším e-shopu.
E-shop není jenom prodej produktů, ale je to naše vizitka a propagace toho co v Klatovech děláme. Jsme moc rádi, že za poslední rok si nás našli zákazníci nejen z celé České republiky ale i češi žijící v zahraničí, kterým se náš koncept líbil a tím jsme se mohla naše práce posunout dopředu.
Děkujeme všem našim zákazníkům a známým, kteří nám dali jak zpětné reakce tak nové nápady, abychom se mohli vrhnout i tímto směrem v rámci psaní blogu a vytváření soutěží a dalších speciálních akcí pro naše zákazníky.
 
zirafa_banner
 
LETNÍ PARTY SOUTĚŽ JE TU!
Léto plné party, oslav, narozenin, svateb je v plném proudu, a tak jsme pro vás vytvořili velkou letní soutěž!
Co je ve hře?
První 3 z vás se můžete těšit na vouchery do celého PARTY SHOPU. Pak už záleží jen na vás, čím si vyšperkujete vaši party
Pro dalších 7 z vás máme nachystané dopravy zdarma pro vaše objednávky jakékoli hodnoty
Podmínky soutěže:
1) Sleduj alespoň jednu naši sociální síť - FB stránku, Instagram nebo Tiktok
2) Sdílej fb příspěvek na své zdi nebo příběhu mezi svými přáteli (Nemusíš veřejně. V případě výhry nám jen pošli print screen sdílení.)
3) Označ u fb příspěvku kamaráda, pro kterého bys udělal party
Ceny:
1. voucher v hodnotě 500,- na vše v Party shopu
2. voucher v hodnotě 300,- na vše v Party shopu
3. voucher v hodnotě 100,- na vše v Party shopu
4. - 10. doprava z našeho eshopu zdarma
Vyhlášení proběhne 3. srpna ve 12:00
STARTUJEME PRÁVĚ TEĎ
 
Pokud byste potřebovali nějaké další informace jsme pro vás k dispozici na telefonu: 601 323 550 nebo e-mailu: info@zlatazirafa.cz