Veletrh For Kids a nové portfolio produktů

Neustále se posouváme dál, snažíme se brát v potaz vaše přání, požadavky a zároveň jít s dobou, a tak jsme si nenechali ujít velice inspirativní veletrh "For Kids" konající se v naší oblíbené Praze.  Veletrhu se zúčastnilo tolik zajímavých firem s ještě zajímavějšími produkty, že jsme nevěděli kam dřív. Bylo tedy z čeho vybírat a inspirovat se.  

Naším cílem je to, aby u nás maminka, ať budoucí, či maminka, která už děťátko má,  našla vše, co k roli maminky potřebuje. Proto máme radost, že jsme navázali několik nových spoluprácí, takže se již brzy naše produktové portofolio rozroste o mnoho krásných a zajímavých produktů. Máte se opravdu na co těšit.

 V našem kamenném obchodě tak naleznete širší výběr krásných funkčních a zároveň trendy designových  kočárků a vše co k nim patří. Dále přibudou nové druhy postýlek, dětských ložních doplňků, zavinovaček, ale i nové druhy vaniček, doplňků ke koupání a k hygieně,...máme pro vás připraveno tolik nového!

Na trhu je obrovské množství produktů, proto jsme pečlivě vše testovali, zkoumali materiály a zjišťovali detaily výroby. Vybíráme jen to nejlepší pro vás a vaše děťátko, nic co bychom našim dětem nedali, u nás nenajdete.  Zároveň jsme si vědomi toho, že každá maminka má jiný vkus, a tak se snažíme vybírat a rozšiřovat produkty tak, aby si u nás každý přišel na své.

Vše budete moci objednat přes náš eshop, nebo přijít přímo k nám do kamenné prodejny a vše si osahat. A co se týče informací k daným produktům, jsme tu pro Vás. Rádi Vám se vším poradíme. Naše milé kolegyně jsou sami maminkami, navíc se všichni rádi školíme, abychom vám mohli předat co nejvíce inforamcí.   

Myslím, že plocha našeho kamenného obchodu 200 m2 nám brzy nebude stačit :)

Moc se těšíme na vaši zpětnou vazbu.